DISCLAIMER

Informatie Wooijse Hof
De informatie op de website van Wooijse Hof wordt door ons zorgvuldig samengesteld. Wooijse Hof kan geen garantie geven op een foutloze werking van de website en/of van onze online/elektronische aangeboden diensten. Wooijse Hof is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade als gevolg van afwijkingen/onvolledigheid/
onjuistheden van informatie en diensten op onze site. Daarbij aanvaarden wij geen aansprakelijkheid door eventuele schade die geleden wordt door gebruik van gegevens op onze website.


Hyperlinks
Verwijzingen d.m.v. hyperlinks of dergelijke die door ons, Wooijse Hof worden weergegeven, zijn ter informatie doeleinden voor de gebruiker. Wij, Wooijse Hof zijn uiterst selectief in verwijzingen op onze site naar andere pagina’s, sites, etc., maar wij kunnen niet instaan voor de inhoud en functionaliteit hiervan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Wooijse Hof wordt/worden onderhouden, wordt afgewezen. Mits er voorafgaand geen schriftelijke toestemming van Wooijse Hof is, is het niet toegestaan links naar internetsite van Wooijse Hof aan te bieden. Wooijse Hof behoudt zich het recht voor om iedere link op elk moment te beëindigen wanneer deze wordt weergegeven op desbetreffende programma’s, sites, etc.


Virussen
Wooijse Hof kan niet garanderen dat informatie, hyperlinks, verwijzingen, software, diensten welke via onze website toegankelijk zijn, virusvrij zijn of mogelijk schadelijke programma’s bevatten.


Wijziging
Wooijse Hof behoudt zich het recht om de inhoud van de informatie op deze website, met betrekking tot de disclaimer te allen tijde te wijzigen zonder hiervan een aankondiging te doen. Wij adviseren u dan ook om deze informatie met regelmaat te controleren of de informatie is gewijzigd.